Geir`s travblogg

Mandag, tirsdag og onsdag denne uken kjøres kvalifiseringsløpene til Derby og Kriterie-løpene. I skrivende stund er alle kvalifiseringsløpene kjørt bortsett fra kvalifiseringene til varmblodsderbyets åpne klasse.

Resultatet av disse kvalifiseringsløpene viser at hele 7 Thai-hester har kvalifisert seg til finale-løpene. Dette er intet mindre enn en gedigen sensasjon. Ikke bare i norsk målestokk, men langt utover landets grenser.

Thai Mahal og Thai Merlot er begge klar for finalen i Hoppederby. Thai Broadway og Thai Investment er begge klare for finalen i Norsk Trav Kriterium, mens Folkehesten til Sørlandet, Thai Holiday er klar for Hoppe Kriteriet sammen med Thai Chaivo og Thai Passion. 

I morgen kjøres som nevnt kvalifiseringsløpene til Derbyets åpne klasse. Her deltar Thai Cardinal.

Alle disse Thai-hestene er oppdrettet på Stall Skadberg i Egersund hos Siv Teigen Bergslien og ektemannen Nils Otto Bergslien. Her har hestene det aller beste utgangspunkt noen traverhest kan ha. I svært idylliske omgivelser med store luftegårder og meget trivelige staller får de boltre seg fra fødselen av. Stall Skadberg har gjennom en årrekke systematisk drevet traveravl med høy kvalitet som varemerke. Siv og Nils Otto har toppet norske oppdretterstatistikker i mange år og det er slett ingen tilfeldighet at Thai-hestene markerer seg.

Ekstra artig er det selvsagt at Folkehesten til Sørlandet har hatt slik enorm suksess. Bedre reklame for fremtidens Folkehester kan man neppe få.

Fredag 7. september, i forbindelse med Klasseløpshelgen, avholdes "Klasseløps-auksjonen" på Bjerke. Her tilbyr Stall Skadberg to flotte åringshopper til salgs. Det dreier seg om Thai Freedom, e. S.J.`s Photo - u.Reel Volo e. Enjoy Lavec og ikke minst Thai Vision, e. Thai Tanic og u. Thai Wonder e. Ideal du Gazeau. Sistnevnte er en meget spennende hoppe da hun er halvsøster til Thai Invenstment og Thai Merlot. La oss håpe at folk kjenner sin besøkelsestid....

Les mer om suksess-oppdrettet fra Rogaland på www.thaihester.no

28. aug, 2012

1

Nyeste kommentarer

25.10 | 17:50

Hei Freddy! Takk skal du ha. Har rettet opp feilen nå. Tusen takk

24.10 | 16:23

Hei, og takker for mye info gjennom denne siden

29.03 | 11:43

Fantastisk side!

02.02 | 18:51

Fantastisk dyktig travkusk og jeg husker han best med sine bragder med Alm ...