Slektsgranskning er både spennende og interessant

Det er en tidkrevende hobby å drive med slektsgranskning men det er artig når brikkene etter hvert faller på plass.

Her vil du finne litt informasjon om slekten min.

Du vil og finne tips og linker til web-sider man kan benytte for å starte med slektsgranskning eller for å finne ut mer om slekten din.

Nyttige webadresser:


Bra og enkelt slektsforskningsprogram på internett. Enkelt å komme i gang og med mange nyttige funksjoner. Her treffer man også på andre som har opplysninger om samme personer som du registrerer.


En side med linker til mange aktuelle sider. Her kan du laste ned gratis slektstavler og mye mer. Du finner også en del digitale slektsbøker.


En meget god søkbar database fra hele verden. Her finner man ut svært mye. Enkelt og greit og lett å bruke.


Her finner man mye nyttig. Man kan f.eks. søke og finne gravminner i Norge. Man finner diverse diskusjonsforum og nettforum slik at man kommer i kontakt med andre som driver med slektsforskning.


En god samling med linker til andre nettbaserte sider. Her finner du en god oversikt over ulike slektsforskningsprogrammer og andre aktuelle sider du trenger for å komme i gang.

Ellers anbefaler jeg at du tar deg en tur på biblioteket og låner med deg ulike gards- og ættesoger. Trenger du råd og tips er det bare å ta kontakt med undertegnede.


Et gammelt bilde fra Skjæveland i Sandnes fra 1907. Bildet viser mine tipp-oldeforeldre Hans og Karoline sammen med alle barna. Min oldemor Hanna, nr. to fra venstre, var 10 år gammel på dette bildet.

John867162@aol.com 24.08.2015 03:49

That picture is my grandfathers parents , I am john in New York , I would like to know more of the family history. My grandfather wAs Gabriel Olsen ,

Nyeste kommentarer

25.10 | 17:50

Hei Freddy! Takk skal du ha. Har rettet opp feilen nå. Tusen takk

24.10 | 16:23

Hei, og takker for mye info gjennom denne siden

29.03 | 11:43

Fantastisk side!

02.02 | 18:51

Fantastisk dyktig travkusk og jeg husker han best med sine bragder med Alm ...