Geir`s travblogg

Imponerende Thai-hester.....

Mandag, tirsdag og onsdag denne uken kjøres kvalifiseringsløpene til Derby og Kriterie-løpene. I skrivende stund er alle kvalifiseringsløpene kjørt bortsett fra kvalifiseringene til varmblodsderbyets åpne klasse.

Resultatet av disse kvalifiseringsløpene viser at hele 7 Thai-hester har kvalifisert seg til finale-løpene. Dette er intet mindre enn en gedigen sensasjon. Ikke bare i norsk målestokk, men langt utover landets grenser.

Thai Mahal og Thai Merlot er begge klar for finalen i Hoppederby. Thai Broadway og Thai Investment er begge klare for finalen i Norsk Trav Kriterium, mens Folkehesten til Sørlandet, Thai Holiday er klar for Hoppe Kriteriet sammen med Thai Chaivo og Thai Passion. 

I morgen kjøres som nevnt kvalifiseringsløpene til Derbyets åpne klasse. Her deltar Thai Cardinal.

Alle disse Thai-hestene er oppdrettet på Stall Skadberg i Egersund hos Siv Teigen Bergslien og ektemannen Nils Otto Bergslien. Her har hestene det aller beste utgangspunkt noen traverhest kan ha. I svært idylliske omgivelser med store luftegårder og meget trivelige staller får de boltre seg fra fødselen av. Stall Skadberg har gjennom en årrekke systematisk drevet traveravl med høy kvalitet som varemerke. Siv og Nils Otto har toppet norske oppdretterstatistikker i mange år og det er slett ingen tilfeldighet at Thai-hestene markerer seg.

Ekstra artig er det selvsagt at Folkehesten til Sørlandet har hatt slik enorm suksess. Bedre reklame for fremtidens Folkehester kan man neppe få.

Fredag 7. september, i forbindelse med Klasseløpshelgen, avholdes "Klasseløps-auksjonen" på Bjerke. Her tilbyr Stall Skadberg to flotte åringshopper til salgs. Det dreier seg om Thai Freedom, e. S.J.`s Photo - u.Reel Volo e. Enjoy Lavec og ikke minst Thai Vision, e. Thai Tanic og u. Thai Wonder e. Ideal du Gazeau. Sistnevnte er en meget spennende hoppe da hun er halvsøster til Thai Invenstment og Thai Merlot. La oss håpe at folk kjenner sin besøkelsestid....

Les mer om suksess-oppdrettet fra Rogaland på www.thaihester.no

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.01 | 01:16

godt nytt år. drammen mangler fremdeles 1955 og 56 championer. Ole Østby 1955 8 seire. Johan Cedell 1956 19 seire.

...
14.12 | 00:07

eBurde vel vært oppdatert etter 2019bla annet så har vel Dalen rudet 1000seirog

...
19.06 | 22:45

Det er mangen år siden,men jeg synes ikke det hvar så lenge siden at Roy Eikeland var kusk på forus.han var av di gamle gode som hjalp alle ny begynnere .

...
09.05 | 14:29

En liten korreksjon: "...og alle husker enda navn som blant annet Ray Clemence..." skal heller være "..og alle husker enda navn som blant ANDRE Ray Clemence..."

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE