Liverpool Football Club

*You`ll Never Walk Alone*

Helt siden guttedagene har Liverpool FC vært favorittlaget mitt. Laget var fullt av stjerner og alle husker enda navn som blant annet Ray Clemence, Phil Neal, Ian Callaghan, Chris Lawler, Tommy Smith, Ray Kennedy, Steve Heighway, Emlyn Hughes, Phil Thompson, Peter Cormack, Kevin Keegan, og John Toshack.

Kevin Keegan var mitt store idol. Han var den aller største av dem alle og de fleste guttene i nabolaget hadde Liverpool-drakter, og holdt med Liverpool.

Jeg har også vært så heldig at jeg har fått oppleve stemningen på Liverpools hjemmebane, Anfield Road, og sammen med 44.000 andre mennesker vært med på å synge You`ll Never Walk Alone og se favorittlaget Liverpool spille hjemmekamp. En magisk og episk opplevelse!

På denne siden vil du finne litt faktastoff rundt Liverpool FC og du vil finne litt historie og en del lagbilder fra tidligere sesonger.

You`ll Never Walk Alone..............

Å samle på fotballkort, slik som f.eks. dette,  var en meget populær hobby de aller fleste guttunger holdt på med på 70- og 80-tallet. 

Vi kjøpte pakker med fotballkort med tyggegummi inni, og samlet og byttet. Selvsagt var Liverpool-kortene de mest populære og Kevin Keegan-kort stod høyt i kurs.

Det var kjekt å vokse opp på 70-tallet og være fotball-interessert...

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Ole-Jørgen | Svar 09.05.2021 14:29

En liten korreksjon: "...og alle husker enda navn som blant annet Ray Clemence..." skal heller være "..og alle husker enda navn som blant ANDRE Ray Clemence..."

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.06 | 22:45

Det er mangen år siden,men jeg synes ikke det hvar så lenge siden at Roy Eikeland var kusk på forus.han var av di gamle gode som hjalp alle ny begynnere .

...
09.05 | 14:29

En liten korreksjon: "...og alle husker enda navn som blant annet Ray Clemence..." skal heller være "..og alle husker enda navn som blant ANDRE Ray Clemence..."

...
11.12 | 20:13

Kjekt å lese dette om min farfar.

...
01.03 | 13:34

Takk skal du ha. Blir rettet opp.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE