Liverpool Football Club

*You`ll Never Walk Alone*

Helt siden guttedagene har Liverpool FC vært favorittlaget mitt. Laget var fullt av stjerner og alle husker enda navn som blant annet Ray Clemence, Phil Neal, Ian Callaghan, Chris Lawler, Tommy Smith, Ray Kennedy, Steve Heighway, Emlyn Hughes, Phil Thompson, Peter Cormack, Kevin Keegan, og John Toshack.

Kevin Keegan var mitt store idol. Han var den aller største av dem alle og de fleste guttene i nabolaget hadde Liverpool-drakter, og holdt med Liverpool.

Jeg har også vært så heldig at jeg har fått oppleve stemningen på Liverpools hjemmebane, Anfield Road, og sammen med 44.000 andre mennesker vært med på å synge You`ll Never Walk Alone og se favorittlaget Liverpool spille hjemmekamp. En magisk og episk opplevelse!

På denne siden vil du finne litt faktastoff rundt Liverpool FC og du vil finne litt historie og en del lagbilder fra tidligere sesonger.

You`ll Never Walk Alone..............

Å samle på fotballkort, slik som f.eks. dette,  var en meget populær hobby de aller fleste guttunger holdt på med på 70- og 80-tallet. 

Vi kjøpte pakker med fotballkort med tyggegummi inni, og samlet og byttet. Selvsagt var Liverpool-kortene de mest populære og Kevin Keegan-kort stod høyt i kurs.

Det var kjekt å vokse opp på 70-tallet og være fotball-interessert...

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.04 | 18:08

veldig bra og gratulerer med et bra resultat

...
24.11 | 23:37

Jeg ser vi er i slekt gjennom dine tipp-tipp-tipp oldeforeldre på din farsside. Tollak Tollakson f. 1753, d. 9/3-1832. Hans sønn Ådne nr. 101 på Anda er min.

...
20.11 | 16:22

Hester og eiere/kusker bra presentert

...
14.11 | 21:25

Jeg kjenner flere v hestene her fra 1950 årene. Jeg synest de er fint presentert her på denne siden . Var mye på Forus disse årene. Kjente ToreMauland.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE