Travets Storløpsvinnere

HILLARY B.R. og Magnus Teien Gundersen fotografert på Forus Travbane, 4. mai 2019. (Foto: Geir Astrup Pollestad)


TRAVETS STORLØPSVINNERE

Her vil du finne en oversikt over ulike storløp som er blitt kjørt og som blir kjørt på norske travbaner. Noen av løpene er blitt store prestisjefylte løp med lange tradisjoner mens andre løp ikke fikk samme høye status. Nye løp kommer til hvert eneste år og kanskje noen av disse vil leve videre i mange tiår fremover og bli nye store prestisjefylte løp som mange hesteeiere, trenere og kusker vil drømme om å vinne? Uansett er de alle en viktig del av norsk travsports historie og her på disse sidene vil du finne oppdatert informasjon om nye og gamle vinnere. Du vil og finne oversikt over NM-vinnere, både to, og firbente. Gullklokkevinnere, championhingster, og mere til...


Flere personer har vært til stor hjelp og inspirasjon når det gjelder arbeidet med sidene. Jeg vil rette en stor takk til Jan Petter Stangeland som har bidratt med massevis av nyttig informasjon. Fra han har jeg fått en mengde bøker om trav og travsport.

Jeg vil også rette en kjempestor takk til Arnfinn Roaldsøy som har forært meg hele samlingen sin av Trav-og Galopp Nytt. 

Jeg vil også få rette en stor takk til Tove Mikkelsen, sportsansvarlig på Klosterskogen Travbane, Romund Østbø på Biri, Kjell Henning Sandem, sportsansvarlig på Momarken Travbane og ikke minst Rolf Ingar Eggum, tidligere daglig leder ved Harstad Travpark/Totonor AS for uvurderlig hjelp og nyttig informasjon. 

Tusen takk til alle som på en eller annen måte har bidratt og fortsatt bidrar til å gjøre nettstedet enda bedre.

Med vennlig hilsen

Geir Astrup Pollestad

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.03 | 13:43

Fantastisk side!

...
02.02 | 19:51

Fantastisk dyktig travkusk og jeg husker han best med sine bragder med Alm Svarten.Har prøvd utallige ganger å få tak i boken og uten hell.

...
03.01 | 01:16

godt nytt år. drammen mangler fremdeles 1955 og 56 championer. Ole Østby 1955 8 seire. Johan Cedell 1956 19 seire.

...
14.12 | 00:07

eBurde vel vært oppdatert etter 2019bla annet så har vel Dalen rudet 1000seirog

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE