Travets Storløpsvinnere

HILLARY B.R. og Magnus Teien Gundersen fotografert på Forus Travbane, 4. mai 2019. (Foto: Geir Astrup Pollestad)


TRAVETS STORLØPSVINNERE

Her vil du finne en oversikt over ulike storløp som er blitt kjørt og som blir kjørt på norske travbaner. Noen av løpene er blitt store prestisjefylte løp med lange tradisjoner mens andre løp ikke fikk samme høye status. Nye løp kommer til hvert eneste år og kanskje noen av disse vil leve videre i mange tiår fremover og bli nye store prestisjefylte løp som mange hesteeiere, trenere og kusker vil drømme om å vinne? Uansett er de alle en viktig del av norsk travsports historie og her på disse sidene vil du finne oppdatert informasjon om nye og gamle vinnere.


Flere personer har vært til stor hjelp og inspirasjon når det gjelder arbeidet med sidene. Jeg vil rette en stor takk til Jan Petter Stangeland som har bidratt med massevis av nyttig informasjon. Fra han har jeg fått en mengde bøker om trav og travsport.

Jeg vil også rette en kjempestor takk til Arnfinn Roaldsøy som har foræret meg hele samlingen sin av Trav-og Galopp Nytt. 

Jeg vil også få rette en stor takk til Tove Mikkelsen, sportsansvarlig på Klosterskogen Travbane, Romund Østbø på Biri, Kjell Henning Sandem, sportsansvarlig på Momarken Travbane og ikke minst Rolf Ingar Eggum, tidligere daglig leder ved Harstad Travpark/Totonor AS for uvurderlig hjelp og nyttig informasjon. En spesiell takk også til Lars Ødemotland for utlån av diverse oppslagsverk og til Rune Eikeland for utlån av flotte bilder.

Tusen takk til alle som på en eller annen måte har bidratt og fortsatt bidrar til å gjøre nettstedet enda bedre.

Med vennlig hilsen

Geir Astrup Pollestad

Pelias Norsk Skadedyrkontroll
                       Døgnvakt: 51 88 07 20
                                        
www.pelias.no


Årets Derby-vinner. MAX BRADY/GEIR VEGARD GUNDERSEN.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.06 | 22:45

Det er mangen år siden,men jeg synes ikke det hvar så lenge siden at Roy Eikeland var kusk på forus.han var av di gamle gode som hjalp alle ny begynnere .

...
09.05 | 14:29

En liten korreksjon: "...og alle husker enda navn som blant annet Ray Clemence..." skal heller være "..og alle husker enda navn som blant ANDRE Ray Clemence..."

...
11.12 | 20:13

Kjekt å lese dette om min farfar.

...
01.03 | 13:34

Takk skal du ha. Blir rettet opp.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE